Urheilu

KeKin junnuille kultaa ja pronssia! – näin jännittävät pelit etenivät kotihallissa

Kemijärven Kiekon juniorit päättivät kautensa voitokkaasti.

Kemijärven Kiekon U13 otti voiton kotiin Kemijärven Wirta-areenalla. Kuva: Kemijärven Kiekko

Kemijärven juniorit pääsivät pelaamaan kauden viimeiset ottelut kotikentällään.

Kemijärven Kiekon U13 pelasi sarjan loppuottelut Kemijärvellä lauantaina. Loppuotteluihin tiensä selvitti lohkon neljä parhaiten sijoittunutta joukkuetta. Otteluissa pelattiin kaksi välieräottelua sekä mitaliottelut. Kemijärvelle saatiin joukkueet lisäksi Ivalosta, Sodankylästä ja Torniosta. Ensimmäisessä välieräottelussa lohkovoittaja KeKi kohtasi Tornion IHC:n.

KeKi hallitsi ottelua alusta saakka, kertoo KeKi tiedotteessaan. Ottelun ensimmäisten kuuden minuutin aikana KeKi meni jo 3-0 johtoon. TIHC onnistui tekemään kaksi maalia ensimmäisen erän aikana.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Finaalista oli odotettavissa jännittävää ja tasaista peliä.

Ensimmäisessä erässä KeKi sai kuitenkin tehtyä vielä viisi maalia ja erä päättyi lukemiin 9-2. Toisen erän alussa TIHC pääsi kaventamaan ylivoimalla. KeKi vei kuitenkin peliä ja ensimmäinen välierä päättyi KeKille 17-4. Finaalissa KeKi kohtasi TuKin Ivalosta. Finaalista oli odotettavissa jännittävää ja tasaista peliä. TuKi oli sarjan toinen ja siten koko kauden vahvin vastus.

Ottelun ensimmäinen erä oli tasainen ja erä päättyi lukemin 3-2. Toisessa erässä vielä 40 peliminuutin kohdalla oltiin tilanteessa 5-3 ja peli oli tasaista. TuKi tarjosi hienon vastuksen, mutta KeKin vahva hyökkäyspeli ja ylivoima tuotti ottelun loppupuolella huimaa tulosta. Ottelu päättyi KeKille 10-3. U13-joukkueen upea kausi päättyi ansaittuun voittoon loppuotteluista.

Lisää aiheesta

Kemijärven Kiekon U15-joukkue ansaitut pronssimitalit kaulassaan. Kuva: Kemijärven Kiekko

U15 pokkasi pronssia

U15 sijoittui lohkossaan kolmanneksi ja sai kunnian järjestää sarjan pronssiottelun Wirta-areenalla 1.4.2023. Pronssiottelussa vastaan luisteli Pantterit musta. Näiden kahden joukkueen kohtaamiset kauden aikana ovat olleet erittäin tasaisia joten tiedossa oli tilastojenkin valossa tiukka peli.

Ensimmäinen erä päättyi Kekille 3-1. Toisessa erässä Pantterit tasoitti ja meni johtoonkin 3-4 mutta erä päättyi KeKin johtaessa 5-4. Kolmannessa erässä tasainen vääntö jatkui mutta KeKi ei antanut periksi ja vei lopulta ottelun 8-6.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Näin ottelun päätteeksi joukkue sai ansaitut pronssimitalit kaulaansa.

Ottelun päätyttyä ilmassa oli haikeutta, koska valtaosa joukkueen pelaajista pelasi tällä erää viimeistä kertaa KeKin paidassa.

Ikäluokkien pienentymisen vuoksi paikkakunnalle ei saada ensi kaudelle tälle ikäluokalle sopivaa joukkuetta. Tiiviin seurayhteistyön ansiosta halukkaille pelaajille on rakennettu jatkopolkua muihin seuroihin.

Joukkueet haluavat kiittää kaikkia sponsoreita, tukijoitaan, taustajoukkoja, huoltajia ja talkooväkeä.

Lisää aiheesta

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä