Paikallisuutiset

Kemijärven kirkkovaltuuston puheenjohtajisto ja kirkkoneuvosto valittiin

Valtuuston puheenjohtajaksi valittiin Janne Kaisanlahti ja varapuheenjohtajaksi Anita Ruokamo. Puheenjohtajisto ja kirkkoneuvosto valittiin kahdeksi vuodeksi, toimikunnat koko neljän vuoden kaudeksi.

Kemijärven kirkkovaltuusto valitsi vuoden ensimmäisessa kokouksessaan jäseniä seurakunnan luottamuselimiin.

Kirkkovaltuuston puheenjohtajaksi valittiin Janne Kaisanlahti ja varapuheenjohtajaksi Anita Ruokamo.

Keskustan listalta valittu Kaisanlahti oli syksyllä seurakuntavaalien ääniharava Kemijärvellä 135 äänellä. Kirkkovaltuustoon valittiin jäseniä neljältä listalta, jotka olivat Mukana seurakunnassa, Suomen Keskusta, Kansallinen Kokoomus ry ja Kemijärven demarit.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kirkkoneuvoston puheenjohtajana toimii virkansa puolesta kirkkoherra Pentti Tepsa. Varapuheenjohtajaksi valittiin Anu Kiviniemi ja jäseniksi Timo Alaräisänen, Arto Junttila, Suvi Nampajärvi, Liisa Pauna, Arto Pekkala ja Tarja Perälä. Kirkkoneuvoston varajäseniksi valittiin Raimo Huczkowski, Tarja Kaisanlahti, Pentti Koskenranta, Teemu Kostamovaara, Sinikka Maijala, Marikka Marjokorpi ja Raili Tapio.

Seurakunnassa toimii lisäksi seurakunnan työaloja tukevina hallintoeliminä kolme toimikuntaa: diakoniatoiminta (diakoniatyö), julistustoimikunta (jumalanpalveluselämä, evankelioimistyö, musiikkityö, lähetystyö, aikuistyö) ja kasvatustoimikunta (lapsi- ja perhetyö, pyhäkoulutyö, varhaisnuorisotyö, rippikoulu, nuorisotyö).

Diakoniatoimikunta

Diakoniatoiminnan puheenjohtajaksi valittiin Sinikka Maijala ja jäseniksi Teemu Kostamovaara, Arvo Laine, Eino Majava, Sanna Malmivaara ja Tellervo Välikangas. Varajäseniksi valittiin Kaisa Juujärvi, Riitta Kaisamatti, Antti Kerkelä, Sirkka Pikkuvirta, Pentti Savolainen ja Saija Tikkanen.

Julistustoimikunta

Julistustoimikunnan puheenjohtajaksi valittiin Ritva Uusitalo ja jäseniksi Tarja Kaisanlahti, Eino Majava, Antti Sirviö, Aila Soppela ja Pentti Virtala. Varajäseniksi valittiin Lauri Alatarvas, Kaisa Juujärvi, Simo Lautamo, Marikka Marjokorpi, Kaisa Perttunen ja Jorma Vaarala.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kasvatustoimikunta

Kasvatustoimikunnan puheenjohtajaksi valittiin Kristiina Lautamo, jäseniksi Aarno Alaluusua, Pentti Koskenranta, Päivi Perälä, Pentti Savolainen ja Irja Uusisalmi. Varajäseniksi valittiin Riitta Kaisamatti, Saija Narkilahti, Kaisa Perttunen, Sami Salmela, Jarkko Tervola ja Hannu Vihriälä.

Kaikki valinnat olivat yksimielisiä ilman äänestyksiä. Valtuuston puheenjohtajisto ja kirkkoneuvosto valitaan kahdeksi vuodeksi ja toimikunnat neljäksi vuodeksi kerrallaan.

Kokous pidettiin 10. tammikuuta. Sen avasi kirkkovaltuuston vanhin, kirkkovaltuutettu Tellervo Välikangas.

Janne Kaisanlahti piti kiitospuheen valintansa jälkeen.
Kommentoi Ilmoita asiavirheestä