Paikallisuutiset

Kemijärven uusi päiväkoti on musiikkipäiväkoti

Kemijärvelle tulevan uuden yksityisen päiväkodin toteuttajana on Pilke päiväkodit Oy. Se aloittaa toimintansa Kallaanvaarassa, mutta muuttaa ja avaa keskustassa uuden musiikkipäiväkoti Lounatuulen.

Päiväkodille rakennetaan uusi rakennus Luusuantien itäpuolella vastapäätä Hillatien koulua, kaupungin vuokratontille. Korttelissa toimii tällä hetkellä palvelukeskus

Päiväkotitoimintaa tulee pyörittämään Pilke päiväkodit Oy.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Pilke musiikkipäiväkoti Lounatuuli aukeaa Kemijärven keskustaan uudisrakennukseen syksyllä 2021. Päiväkodin toiminta alkaa elokuussa väistötiloissa Kallaanvaarassa. Uuden päiväkotirakennuksen valmistuttua syksyn mittaan, päiväkoti muuttaa Jääsköntielle keskustaan. Päiväkotipaikkoja on 54 lapselle.

Pilke on kasvava yritys ja toimii eri puolella Suomea. Yrityksellä on päiväkoti-, esikoulu- ja iltapäiväkerho- sekä lastenhoitotoimintaa.

Pilke päiväkodit Oy on perustettu vuonna 2014, kun kaksi pitkään toiminutta varhaiskasvatusalan yritystä, Kissankulman Muksut ja Parasta pienelle, liittyivät yhteen.

Vuonna 2019 Pilke osti Stella Kotipalveluiden lastenhoidon liiketoiminnan. Pilkkeellä on yli 20 vuoden kokemus päiväkoti- ja iltapäiväkerhotoiminnasta sekä lastenhoidosta.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kesällä 2020 Pilkkeen pääomistajaksi tuli norjalainen varhaiskasvatuksen perheyritys Läringsverkstedet. Pilke päiväkodit Oy:n liikevaihto vuonna 2019 oli 66,2 miljoonaa euroa, ja se työllistää Suomessa yli 2 000 ihmistä.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä