Ajankohtaista

Koillisen Kirjoittajille uusi puheenjohtaja: “kauteen lähdetään jalat maassa, mutta pää voi reippaasti yltää pilviin”

Koillisen Kirjoittajat kertoo myös kauden ohjelmastaan.

Koillisen Kirjoittajien puheenjohtaja Pirjo Maunu. Kuva: Koillisen Kirjoittajat ry

Koillisen Kirjoittajat ry on valinnut uuden puheenjohtajan.

Tehtävään on valittu kirjailija Pirjo Maunu. Hän on tehnyt uraa myös toimittajana ja vetää esimerkiksi Kemijärven kansalaisopiston Tarinapaja-kirjoituskurssia.

Varapuheenjohtaja on Matti Torvinen ja sihteeri Sirkka Ruoho. Hallituksessa jatkavat puheenjohtajiston lisäksi Tiina Kallio, Pekka Iivari, Pentti Virtala ja Seppo Meriläinen. Varajäseniä ovat Tellervo Välikangas, Lauri Akola ja Sirpa Kaipainen.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kirjailijavierailuja luvassa ja lehti suunnitteilla

Yhdistyksen tiedotteessa kerrotaan, että tulevana kautena yhdistys järjestää edelleen kirjailijavierailuja yhteistoiminnassa kirjaston kanssa ja tehostaa kirjojen myyntiä.

Yhdistyksen jäsenistössä on alan osaamista ja suunnitteilla onkin lehti tarinoineen sekä juttuineen paikallisista tekijöistä ja tapahtumista. Kemijärven kansalaisopisto järjestää koulutuspäivän yhdistyksen kanssa lehden teosta kesäkuussa.

Yhdistys pyrkii osallistumaan yhdistyksen omalla panoksella myös Kemijärvi-päiville.

Tuore puheenjohtaja Maunu kertoo tiedotteessa, että kauteen lähdetään jalat maassa, mutta pää voi reippaasti yltää pilviin, jos niikseen tulee. Eli tapahtumia toteutetaan resurssien rajoissa. Uudet tapahtumaideat ovat yhdistyksen mukaan kuitenkin aina tervetulleita.

Ilmoita asiavirheestä