Paikallisuutiset

Kokenut yrittäjäpariskunta vuokraa Ravintola Pyhän Uulan toiminnan: ovat tuttuja monesta muusta Pyhä-Luoston ravintolasta

Uulalla on pitkä historia Pyhän rinteiden tuntumassa.

Pyhän Uula sijaitsee Pyhätunturin laskettelukeskuksen rinteiden juuressa. Kuva: Pyhän Uula / Experience Pyhä

Ravintola Pyhän Uula saa uudet yrittäjät, jotka ovat tuttuja jo muista Pyhän ravintoloista.

Experience Pyhä vuokraa ravintolan toiminnan yrittäjäpariskunnalle Jarno ja Anu Jaksolalle 1. marraskuuta 2023 alkaen.

Heiltä löytyy laaja kokemus ravintola- ja palveluliiketoiminnasta Pyhä-Luoston alueella Pyhätunturi Ravintolat Oy:n toiminnan kautta. He ovat tuttuja muun muassa Ravintola Vaiskosta, Pororavintola Koparasta ja HuttuHipusta.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Vuokraamalla Ravintola Pyhän Uulan toiminnan Pyhätunturi Ravintolat Oy:n yhteistyö tiivistyy Experience Pyhän aktiviteetti-, ravintola- ja majoituspalveluiden kanssa.

– Uulan liittyminen toimintaamme on hieno virstanpylväs sen rikkaan historian ja paikallisen arvon vuoksi, Jarno Jaksola kertoo yrityksen tiedotteessa.

Uulan toiminnan aloittamisesta on sattumoisin vierähtänyt juuri 20 vuotta, sillä ravintolan aikanaan rakentanut yrittäjäpariskunta, Auli ja Ahti Isojärvi, avasivat ravintolan ovet ensimmäisen kerran vuonna 2002. Isojärvet myivät ravintolan tunturin palveluiden parissa pitkään vaikuttaneille Kovasen ja Loippon yrittäjäperheille jokunen vuosi sitten.

Uula sijaitsee Pyhän rinteiden alla, PyhäExpress-tuolihissin edustalla alavuokraamon vieressä.

Lisää aiheesta

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä