Paikallisuutiset

Koti-Lapin painetulle lehdelle uusi ulkoasu

Sivun 2 uutta ilmiasua. Kuvakaappaus. Kuva: Koti-Lappi

Koti-Lapin printissä muutettiin ulkoasua. Lehden järjestys pysyy kuitenkin melko samana.

Olemme antaneet Koti-Lapin painetulle lehdelle uutta ilmettä. Edellinen ilmiasu oli yli vuosikymmenen takaa, joten päivityksen aika lienee paikallaan.

Sivujärjestys on pitkälti ennallaan, mutta sivupäissä, fonteissa, tyyleissä ja väreissä on tehty muutoksia. Vanhassa ilmeessä hallitsevina olivat musta ja oranssi väri, mutta nyt Koti-Lapin nimiöstä tuttu sininen kulkee matkassa läpi printin.

Koti-Lapin ilmiasu uudistettiin tästä nykyiseen. Kuva: Esa Keskinen

Uudessa tyylissä myös lehden osioiden jaottelu pyritään pitämään selkeämpänä. Vanha Elämänmeno-osasto on esimerkiksi nykyään Uutiset tai sivun teeman mukaan Kulttuuri, Urheilu ja niin edelleen. Tämän viikon lehdessä sattuu olemaan matkassa esimerkiksi Opiskelu-teema, jonka löydätte sivuilta sivut 6–9.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Pieni pyöräytys verrattuna entiseen tehtiin tällä sivulla: pääkirjoitus löytyy tämän tekstin vierestä ja kolumni alta. Niin sanottu pääaukeama, premi, löytyy sivua kääntämällä.

Kirkolliset ilmoitukset, Palveluhakemisto, Tapahtumien Lappi, seuratoiminta ja Tekstin jälkeen -ilmoitukset ovat tuttuun tapaan tuonnempana lehdessä.

Messeviä lukuhetkiä!

Esa Keskinen

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Päätoimittaja

KOTI-LAPIN NÄKÖISLEHTI: www.kotilappi.fi/nakoislehti

Lisää aiheesta

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä