Paikallisuutiset

Koulu alkaa Pelkosenniemellä uusissa tiloissa loppiaisen jälkeen – avoimet ovet yleisölle helmikuussa

Pitkään odotetut tilat ovat viimein käyttövalmiina.

Pelkosenniemen koululaiset pääsevät pitkän odotuksen jälkeen aloittamaan koulutyön uudessa rakennuksessa maanantaina 9. tammikuuta, jolloin koulun kevätlukukausi alkaa.

Puu- ja käsityöaineiden opetus jatkuu vielä muutamien viikkojen ajan vanhoissa tiloissa.

Iltakäyttäjät eli esimerkiksi kansalaisopiston kurssien osallistujat voivat siirtyä käyttämään tiloja 23. tammikuuta alkaen. Vapaita vakiovuoroja liikuntasaliin voi kysyä Vilma Sydänlammilta osoitteesta vilma.sydanlammi@pelkosenniemi.fi.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Yleisö voi tutustua uusiin tiloihin keskiviikkona 22. helmikuuta kello 18 alkaen. Tuolloin paikalla on myös väkeä kunnan vapaa-aikapalveluista sekä Kemijärven kansalais- ja musiikkiopistosta esittelemässä toimintaa.

Pelkosenniemen päiväkoti on toiminut uusissa tiloissa joulukuun puolivälistä alkaen.

Yli viisi vuotta väistötiloissa

Uuden koulun saaminen Pelkosenniemelle on ollut pitkä prosessi, ja oppilaat, opettajat ja muut koululla työskentelevät ovat toimineet väistötiloissa jo yli viisi vuotta. Aikaa veivät ensin päätöksenteko ja valitukset ja sen jälkeen urakoitsijan talousongelmien aiheuttama viivästys. Hovakon väistymisen jälkeen koulun pääurakoitsijana on toiminut paikallinen Pyhänpahta Oy. Entinen koulu purettiin sisäilmaongelmien vuoksi.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä