Paikallisuutiset

Nyt voi ehdottaa Kemijärven kulttuuri­palkintoa 2022

Kemijärven hyvinvointilautakunta jakaa vuosittain kulttuuripalkinnon kemijärveläiselle taiteilijalle tai taiteilijaryhmälle pitkäaikaisesta kulttuurin eteen tehdystä työstä, tai vuoden aikana tehdystä merkittävästä suorituksesta.

Palkintosumma on 1 000 euroa ja se jaetaan itsenäisyyspäivän juhlassa 6.12.2022.

Kemijärven kaupunki pyytää toimittamaan esityksiä kulttuuripalkinnon saajasta perusteluineen 10.11. mennessä kaupungin kirjaamoon. Ilman perusteluja tulleita nimiesityksiä ei käsitellä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kemijärven kaupungin kirjaamon osoite on Hallituskatu 4, PL 5, 98101 Kemijärvi. Ehdotukset voi lähettää myös sähköpostilla osoitteeseen kirjaamo@kemijarvi.fi

Kirjekuoreen tai sähköpostiin pyydetään laittamaan otsikoksi "Kulttuuripalkinto 2022".

Vuonna 2021 kulttuuripalkinto myönnettiin valokuvaaja Kalervo Kaisanlahdelle.

Kaupunki myönsi tuolloin myös Kemijärvi-mitaleita. Kultaiset mitalit myönnettiin kylmälaitteisiin erikoistuneelle Porkka Finlandille ja Puusepänliike Peltoniemi Ky:lle. Hopeiset mitalit annettiin yrittäjä Kari Lukkariselle ja Esko Puikolle. Pronssinen mitali myönnettiin Toivo Keräselle, Aulikki Imporannalle ja Eero Hulkolle.

Viime vuonna Kemijärven itsenäisyyspäivän juhlassa esiintyi muun muassa Laudus-kuoro. Juhlaa vietettiin Kemijärven 150-vuotisjuhlinnan merkeissä.
Kommentoi Ilmoita asiavirheestä