Paikallisuutiset

Pekka Iivari kävi lähtökeskustelun kaupunginhallituksen puheenjohtajiston kanssa

Kemijärven kaupungintalo. Kuva: Esa Keskinen

Kemijärven kaupunginjohtajan virkasuhteensa purkanut Pekka Iivari on käynyt niin sanotun lähtökeskustelun kaupunginhallituksen puheenjohtajiston kanssa.

Keskustelusta sovittiin purkuilmoituksen yhteydessä. Sen tarkoituksena on avata purkuun liittyviä syitä. Lähtökeskustelu käytiin maanantaina 6.11.

Paikalla olivat Iivarin lisäksi kaupunginhallituksen puheenjohtaja Juhani Tapio (kesk.) ja 1. varapuheenjohtaja Paula Alatalo (ps.) ja 2. varapuheenjohtaja Markku Harju (sd.)

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Puheenjohtaja Tapio kertoo lähettämässään tiedotteessa, että keskustelu käytiin hyvässä hengessä keskittymällä eroon johtaneihin syihin.

Keskustelun yhteydessä sovittiin, että Pekka Iivari on valmis käymään vastaavan keskustelun johtoryhmänsä kanssa. Sen jälkeen varataan kuulemismahdollisuus niille luottamushenkilöille ja viranhaltijoille, jotka koeajan purkuun johtaneessa tapahtumassa ovat mahdollisesti asianosaisia.

Keskustelun puheenjohtaja totesi Iivarin lähteneen tehtävässään hyvin liikkeelle.

Tiedotteen mukaan keskustelun lopuksi Iivari kiitti saamastaan mahdollisuudesta toimia mielenkiintoisessa ja näkemyksiä avaavassa virassa. Samoin hän kiitti kaupunginhallitusta hyvästä esimiestyöstä ja tuesta ja johtoryhmää hyvästä yhteistyöstä.

Lisää aiheesta

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä