Paikallisuutiset

Pelkosenniemi valitsi talouspäällikön – tehtävässä aloittaa kunnassa työskennellyt projektipäällikkö

Talouspäällikön virkaan haki yhdeksän henkilöä. Kunnanhallitus päätti myös esittää valtuustolle elinvoimajohtajan virkaan valittavaa.

Pelkosenniemen kunnanhallitus valitsi viime viikolla Pelkosenniemen talous- ja hallintopäälliköksi Lauri Lehtisen . Virkaan haki yhdeksän henkilöä, joista Lehtinen katsottiin kokonaisarviointiin pohjautuen sopivimmaksi.

Vastuualuepäällikön yleisten tehtävien lisäksi hän vastaa kunnan toiminnan ja talouden suunnittelusta ja seurannasta vuosikellon mukaisesti sekä toiminnan ja talouden prosessien ja järjestelmien kehittämisestä.

Lehtinen työskentelee nyt Pelkosenniemen kunnan hallintosihteerin sijaisena ja projektipäällikkönä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Niemi ehdolla elinvoimajohtajaksi

Kunnanhallitus päätti esittää valtuustolle, että elinvoimajohtajan virkaan valitaan Sari Niemi . Virkaan saapui kuusi hakemusta.

Elinvoimajohtaja vastaa muun muassa kunnan maan hankinnasta ja myynnistä, maan käytön suunnittelusta ja kaavoituksesta, elinkeino- ja työllisyyspalveluista, hankintojen johtamisesta sekä asumisen ja kiinteistöjen kehittämisestä mukaan lukien rakennuttamisesta.

Kunnanhallitus hyväksyi kokouksessaan myös päivitetyn kuntastrategian. Kunnan perustehtävänä on strategian mukaan asukkaiden hyvinvoinnin ja alueen elinvoiman edistäminen.

Tavoite on, että valtuusto hyväksyy lopullisen kuntastrategian alkusyksystä 2022.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä