Paikallisuutiset

Sallan kunnanhallitus valitsi uuden matkailupäällikön

Uusi matkailun kehittäjä tulee Sallaan Utsjoelta.

Satu Laiho muuttaa Sallaan Utsjoelta. Hänellä on kokemusta muun muassa markkinoinnista ja hotellinjohtamisesta. Kuva: Satu Laihon kuvat

Sallan kuntaan on valittu uusi matkailupäällikkö väistyvän tilalle.

Tehtävään on valittu Satu Laiho ja varalle Saana Järvinen.

Kunnanhallitus teki valinnan kokouksessaan maanantaina. Laiholla on tradenomin ammattikorkeakoulututkinto, ja hän viimeistelee parhaillaan ylempää ammattikorkeakoulututkintoa Lapin ammattikorkeakoulun englanninkielisessä Digital business management -koulutusohjelmassa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

38-vuotias Laiho on syntyisin Raumalta, ja hän on asunut seitsemän vuotta Lapissa, josta viime vuodet Utsjoella. Viimeisimmäksi hän on toiminut siellä Lomakylä Vallen hotellinjohtajana. Hän on työskennellyt myös muissa matkailualan yrityksissä Lapissa.

Laiho kertoo Koti-Lapille puhelimitse tulevansa Sallaan innostunein mielin. Paikkakunta on hänelle tuttu joiltakin viime vuosina tehdyiltä viikonlopun vaellusreissuilta.

– Tuleva työnkuva on mielenkiintoinen ja monipuolinen, ja Salla on ihana paikka, pieni ja vireä.

Laiho on asunut aiemmin myös Helsingissä kuusi vuotta, mutta mieli veti pohjoiseen.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Matkailupäällikkö hoitaa Sallan kunnassa muun muassa matkailun kehittämiseen, markkinointiin, viestintään, matkailuyhteistyöhön, edunvalvontaan ja myynnin edistämiseen liittyviä tehtäviä.

Kunnanhallitus vahvisti matkailupäällikön palkaksi 4 000 euroa kuukaudessa.

Tehtävää pitkään hoitanut Paula Aspholm siirtyy kehittämispäälliköksi Poropuistoon eli Wilderness Parkiin.

Matkailupäälliköksi haki ensimmäisellä hakukierroksella syyskuussa 11 henkilöä ja toisella hakukierroksella lokakuussa 25. Heistä haastateltiin Laihon ja Järvisen lisäksi Paula Paavilainen, Terhi Tuovinen ja Krista Riekkinen.

Lisää aiheesta

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä