Paikallisuutiset

Suomu herää kevääseen

Kaikki kävelymatkan päässä: Hienot puitteet lomalle.

KOTI-LAPPI – PALVELUSIVUT – KEMIJÄRVEN MATKAILUPALVELUT

Hotelli Suomutunturi – uusi ravintolamaailma, kaikki tarvittava ladulle ja rinteeseen.

Upean moderni hotelli ja uusittu ravintolamaailma, siinä on hienot puitteet lumilomalle. Majoitu hotellihuoneessa, jonka ikkunasta avautuu näkymä suoraan rinteille tai laadukkaassa Chalet-huoneistossa, josta on kävelymatka hotellin palveluiden pariin. Talvisen ulkoilupäivän jälkeen nautit ravintolassa keittiöpäällikkö Kasper Salomäen lähiruokaa suosivan keittiön loihtimista herkullisista ateriakokonaisuuksista.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Hotellin vuokraamosta voit vuokrata välineet niin ladulle kuin rinteeseenkin. Vuokralla on myös suuren suosion saaneita liukulumikenkiä ja pari kappaletta fatbikeja sekä moottorikelkkoja.

Tule nauttimaan kiireettömästä lomailusta ja ulkoilusta ehkäpä Suomen tuulensuojaisimpaan hiihtokeskukseen Napapiirille.

www.suomutunturi.fi

SUOMUN MÖKIT – VARAA LOMAMÖKKISI KEVÄÄN HANGILLE

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Suomun Mökit on yrittäjä Jenny Lahtelan mökkivuokrausta välittävä yritys ja se toimii Suomutunturin alueella. Kaikki vuokrattavat mökit ja huoneistot ovat yksityisten omistamia ja keskenään erilaisia ja eri kokoisia. Osa on ns. ski in -mökkejä eli pääset suoraan mökin pihalta rinteeseen. Kauimmaisetkin sijaitsevat vain noin kahden kilometrin päässä rinnekeskuksesta. Välityksessä on noin 60 mökkiä ja huoneistoa. Tutustu yrityksen uusiin nettisivuihin ja varaa oma lomamökkisi kevään hangille.

https://visitsuomu.fi/

MAJOITU MUKAVASTI KEMIJÄRVEN KESKUSTASSA

HOTELLI UITONNIEMI

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Ahdistaako etätyöt kotosalla tai kaipaatko muuten vain virkistystä? Uitonniemi tarjoaa Sinulle ainutlaatuisen elämyksen etätöihin, rentoutumiseen ja leppoisaan oleskeluun. Uitonniemi sijaitsee Kemijärven rannalla noin 300 metriä Kemijärven keskustasta. Rauhaisassa pihapiirissä on tilausravintola Uitonpirtti, hotelli Uitonniemi, rantasauna ja takkahuone sekä Wanha Aitta. Hotellissa on kuusi hyvin varusteltua 2-3 hengen viihtyisää huonetta.

Ota yhteyttä puh: 041 3178893

Sähköposti: info.uitonniemi@gmail.com

www.uitonniemi.fi

HOTELLI MESTARIN KIEVARI

Hotelli-Ravintola Mestarin Kievari tarjoaa kotoista majoitusta ja kievarin tapaan runsasta ja maukasta ruokailua. Mestarin Kievari sijaitsee kaupungin keskustassa palveluiden äärellä. Hotellissa on 21 kotoisaa huonetta, myös perhehuoneita ja osassa huoneista on oma sauna.

Pihassa on tilaa autoille ja kaksi ilmaista sähköautojen latauspistoketta hotellin asukkaille. Kievarista vuokralle myös polkupyörät ja lumikengät.

Ota yhteyttä p. 016 320 7700

Sähköposti:

hotelli@mestarinkievari.fi

www.mestarinkievari.fi

HOTELLI KEMIJÄRVI

Hotelli Kemijärvi sijaitsee Kemijärven keskustassa, kaupungin kaikki palvelut ovat kävelyetäisyydellä. Hotellissa on 38 eri kokoista huonetta ja hotellin runsas aamiainen on saanut monet kehut. Täältä ei tarvitse aamulla lähteä tyhjällä vatsalla liikkeelle.

Ota yhteyttä: p. 046 561 2020

sähköposti:

info@hotellikemijarvi.fi

LOHEN LOMAKESKUS

Lohen Lomakeskus sijaitsee kauniin Pöyliöjärven rannalla, aivan Kemijärven keskustan tuntumassa. Lomakeskuksessa on 150 vuodepaikkaa ja se vuokraa järven rannalla sijaitsevia mökkejä ympäri vuoden. Täällä on mökiltä lyhyt matka talvisten harrastusten pariin, lähdet sitten järven jäälle pilkille tai hiihtämään. Perinteisen noin 10 kilometrin pituinen jäälle vedetty Aurinkolatu kulkee aivan lomakeskuksen edestä. Ota yhteyttä: p. 040 581 2007

lohelanrantamokit@pp.inet.fi

www.lohenlomakeskus.fi

LATUKAHVILA

Marjut Kaisanlahti avaa Lohen Lomakeskuksen rantaan latukahvilan viikolla 8. Kotakahvila palvelee kaikkia ulkoilijoita. Sinne on helppo tulla kaupungilta tai järveltä hiihtäen ja jalkaisin, vaikkapa pilkkiretkeltä Pöyliöjärveltä tai kelkkailemasta. Miksei autollakin voi käydä ihailemassa Pöyliöjärven kevättalven järvimaisemaa ja juoda kahvit tai kaakaot.

Suomulla mihinkään ei tarvitse erikseen lähteä. Hotelli, mökit, ravintolat, rinteet, lähdöt laduille, safareille ja retkeilyreiteille ovat lähes samassa pihapiirissä.
Kommentoi Ilmoita asiavirheestä