Yhteiskunta tarvitsee metalleja, me tarvitsemme sinua - tule mukaan joukkoomme

Tiina Vaarala vaihtoi alaa ja toimii nykyisin kiviauton kuljettajana Bolidenilla.

Voisiko kaivosala olla sinun alasi?

Boliden Kevitsa on Pohjois-Suomessa Sodankylän kunnassa palkkaa tulevana kesänä 90 kesätyöntekijää. Suurin osa paikoista sijoittuu tuotantoon ja kunnossapitoon. Paikkoja on auki myös ympäristö-, turvallisuus- ja geologiapuolella sekä IT:ssä ja taloudessa.

Boliden Kevitsa tarjoaa useita erilaisia työtehtäviä ja lukuisia urapolkumahdollisuuksia Suomen suurimmalla monimetallikaivoksella. Saat hienon mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi kokeneiden ammattilaisten kanssa.

Kesätyöntekijät työskentelevät pääasiassa touko-elokuun ajan.

- Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta sekä alan opintoja. Edellytämme kesätyöntekijöiltä töiden alkaessa täysi-ikäisyyttä ja vähintään B-luokan ajokorttia, kertoo henkilöstökehittäjä Kaija Veikanmaa.

Katso videolta Juha Rissasen ajatuksia työskentelemisestä Boliden Kevitsassa:

Bolidenin yhteiset arvot – huolenpito, rohkeus ja vastuu ohjaavat toimintaa.

Bolidenille on tärkeää avoin ja yhteisöllinen työilmapiiri, jossa yhdistyvät monenlaiset taidot ja osaaminen. Soveltuvia kesätyömahdollisuuksia on sekä opintoja tai työuraa aloitteleville että kokeneillekin ammattilaisille.

Katso video kiviautonkuljettaja Tiina Vaaralan fiiliksistä kaivoksella:

Boliden Kevitsan tuottamat metallit ovat välttämättömiä yhteiskunnan kehittämiseksi tulevia sukupolvia varten.

– Päätuotteemme ovat kupari- ja nikkelirikasteet. Rikasteet sisältävät myös kobolttia, platinaa, palladiumia ja kultaa. Malmirikaste toimitetaan Bolidenin omille sulatoille Harjavaltaan ja Rönnskäriin. Teemme järjestelmällistä työtä ympäristövaikutusten minimoimiseksi, energiatehokkuuden lisäämiseksi ja luonnon monimuotoisuuden säilyttämiseksi. Parannamme tuottavuutta ja kehitämme turvallisuutta investoimalla vahvasti automaatioon, sähköistykseen ja etäohjaukseen, kertoo Veikanmaa.

Bolidenin toiminta perustuu vastuun kantamiseen ihmisistä, ympäristöstä ja yhteiskunnasta.

Yhteiskunta tarvitsee metalleja – ja me tarvitsemme sinua!

Hae nyt, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Hakuaikaa on 25.2.2024 asti.