Paikallisuutiset

Heikki Nivalaa esitetään Kemijärven lämpö ja vesi Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi

Asiasta jätettiin eriävä mielipide.

Kaupunginhallitus ohjeisti kokouksessaan viime viikolla yhtiökokousedustajaa, että Kemijärven lämpö ja vesi Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi valitaan Heikki Nivala ja varapuheenjohtaksi Riitta Savukoski. Jäseniksi kaupunginhallitus ohjeistaa valitsemaan Rainer Wahlstenin, Eino Meriläisen ja Tuula Luiron sekä varajäseniksi Timo Tuomisen, Aulikki Imporannan ja Sanna Välikankaan.

Ahti Majava (Tulevaisuuden Kemijärvi) ja Paula Alatalo (ps.) jättivät päätöksestä eriävän mielipiteen. Majava toteaa mielipiteessään, että Heikki Nivala ei ole oikeuskelpoinen puheenjohtajaksi eikä edes jäseneksi.

Nivala toimi biosellutehdasta Kemijärvelle suunnitelleen Boreal Bioref Oy:n toimitusjohtajana. Kaupungilla ja yhtiöllä on ollut epäselvyyttä siitä, mikä taho maksaa keväällä 2019 tehdyn Kemijärven lämpö ja vesi Oy:n runkovesiputken siirron tehdastontin alta. Boreal Biorefillä ei ollut varaa maksaa putken siirtoa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Jäähallin hallitukseen edustus

Kaupunginhallitus ohjeisti valitsemaan kylmälaitteiden kierrätyslaitos Elwira Oy:n hallitukseen puheenjohtajaksi Arto Alaluusuan, varapuheenjohtajaksi Sami Niemistön ja jäseniksi Ari Lindforsin, Riitta Vanhalan ja Hannaliisa Sutisen.

Kemijärven Jäähalli Oy:n hallitukseen kaupunginhallitus ohjeisti valitsemaan Kristiina Lautamon, Sanna Välikankaan, Miia Pöyliön, Juha Miinalan ja Mikko Kulojärven. Yhtiön hallituksessa on seitsemän jäsentä, joista Kemijärven Kiekko ry valitsee kaksi.

Lue myös:

Vataset Teollisuus yrittää edetä kahden tehtaan taktiikalla – Kemijärven tontin töiden aikataulu tarkentuu: "Hillankukkaa näyttäisi olevan paljon"

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Rahoittajilla vankka luottamus Kemijärven sellutehdashankkeeseen

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä