Paikallisuutiset

Iivarin lähtökeskustelut käyty Kemijärvellä

Kemijärven kaupunginjohtajana kolmisen kuukautta työskennellyt Pekka Iivari on keskustellut eroon johtaneista syistä johtoryhmän ja hallituksen kanssa.

Kemijärven kaupunginhallitus ja kaupungin johtoryhmä ovat käyneet keskustelut Pekka Iivarin kanssa kaupunginjohtajan virkasuhteen koeaikaiseen purkuun johtaneista seikoista. Iivari erosi tehtävästään omalla ilmoituksella syksyllä. Hän aloitti tehtävässä elokuussa.

Hän kertoi syksyllä eropäätöksen syyksi muun muassa epäluottamuksen muutamiin johtaviin virkahenkilöihin ja poliitikkoihin sekä paineisen ilmapiirin yksilöimättä asioita tarkemmin. Iivari ilmoitti halustaan jättää tehtävä ilman ennakkokeskusteluita johtoryhmän tai hallituksen kanssa.

Keskusteluista on lähetetty tiedote, jonka ovat allekirjoittaneet Pekka Iivarin lisäksi vt. kaupunginjohtaja Marjo Säärelä, kaupunginhallituksen puheenjohtaja Juhani Tapio (kesk.) ja valtuuston puheenjohtaja Riitta Savukoski (kok.)

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Rakentavassa hengessä ja sopuisasti käydyissä keskusteluissa avoimesti todettiin asiat ja yhdessä todettiin tarve kehittää edelleen viestintää ja vuorovaikutusta kaupungin johdon sekä luottamushenkilöiden välillä, tiedotteessa kirjoitetaan.

Tiedotteessa sanotaan, että oikea-aikaisella viestinnällä ja kehittävillä kohtaamisilla voidaan estää ennakoidusti vastaavat tilanteet.

Allekirjoittaneet kirjoittavat tiedotteessa, että asia on käsitelty loppuun. He toivovat, että nyt katse suunnataan Kemijärven kestävän talouden suuntaan ja strategiatyöhön.

Lisää aiheesta

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä