Paikallisuutiset

Kiekko lentää nyt myös Joulupukin taipaleella – Savukosken frisbeegolfradan avauskisa lauantaina

Savukoski Openiin on ilmoittautunut runsaasti väkeä eri puolilta Suomea.

Savukosken frisbeegolfradan, nimeltään Joulupukin taival, avajaiskisa Savukoski Open järjestetään lauantaina 17.9. kello 9 alkaen.

Kisa on kaikille avoin: osallistuja ei tarvitse lisenssiä, eikä osallistujan tarvitse kuulua mihinkään frisbeegolfseuraan.

Kisan ensimmäinen kierros aloitetaan kello 9 pelaajapalaverilla. Toinen kierros aloitetaan kello 13. Ilmoittautuminen aukesi elokuussa Metrix-palvelussa ja kuluvan viikon lopulla ilmoittautuneita pelaajia oli jo 41 eri puolelta Suomea.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kisan luokat ovat MPO, FPO, juniorit (15-v. ja alle) MA2 (Metrix-rating alle 910) ja MA4 (Metrix-rating alle 860).

Kisaa järjestämässä ovat Pyssykylän Upsi, Samperin Savotta, Höyry, K-Supermarket Kauppapaikka, Koillismaan Osuuskauppa Sale Savukoski, Savukosken nuorisovaltuusto, Savukosken etsivä nuorisotyö, Savukosken vapaa-aikatoimi, Savukosken kunta ja Savukosken Marttayhdistys ry. Savukosken Marttayhdistyksen keittolounas on myynnissä kisatauolla kello 12–13.

Tuore rata talkoiltiin tänä vuonna

Uusi 18-väyläinen frisbeegolfrata talkoiltiin Savukoskelle tänä vuonna. Hanke sai alkunsa savukoskelaisten nuorten ja nuorisovaltuuston aloitteesta. Radan on suunnittelut Pyssykylän Upsin Antti Rintala.

Radan lähtöpisteenä on Savukosken kirkonkylän urheilukenttä, josta halukkaat voivat valita pelattavakseen joko 6-väyläisen Tontun polku -perheradan tai 18-väyläisen radan.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Frisbeegolfrata on kaikille avoin ja maksuton. Lisäksi frisbeegolfradan yhteyteen on rakennettu uusi laavu ja kompostori-huussi. Rataa vielä viimeistellään elo-syyskuun 2022 aikana.

Radan ylläpitäjänä on Savukosken kunta ja sitä rahoittivat EU:n maaseudun kehittämisrahasto, Leader Pohjoisin Lappi ja Savukosken kunta.

Lue myös:

Myyttinen Nuorttijoki kutsuu jälleen kalakisaan – Ruokavirasto tutkii Nuortin harjuksia myös tulevana kesänä

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

SompioRock julkaisi koko esiintyjäkattauksensa – "Mitä sitten tapahtuu --- se kuiten jää Savukoskelle!"

Resepti: Osin unohdettu herkku perunasanki otettiin mukaan porotöihin ja puusavotoille – nuoret kokeilivat perinteistä annosta

Kolumni: työskentelin toimittajana Itä-Lapissa kesän ajan ja huomasin, että avara asenne kantaa kaikkialla – "Tunteilta ei välttämättä vältytä, mutta vatvomiselta ainakin"

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä