Paikallisuutiset

Kiinnostaako ystävätoiminta tai kaipaatko kaveria? – SPR esittäytyy ystävänpäivänä Kemijärven kulttuurikeskuksella

Suomen Punainen Risti kaipaa toimintaansa lisää vapaaehtoisia ystäviä yksinäisten tueksi.

SPR Kemijärven osaston ystävävapaaehtoisia vanhusten viikon tilaisuudessa palvelukodissa. Paula Seinälä (vasemmalla), Anneli Mattila, Kristiina Palojärvi, Erkki Palojärvi, Eeva Flinkman, Jonna Jokela ja vapaaehtoiskoira Ruusu. Kuva: SPR:n Kemijärven osasto

Suomen Punaisen Ristin Kemijärven osasto järjestää ystävänpäivätapahtuman Kemijärven kulttuurikeskuksella 14. helmikuuta kello 17–19. Tapahtuma on osa SPR:n Ystävänpäivä-kampanjaa.

Ensiapuryhmä järjestää elvytysnäytöksen, ja tilaisuudessa on verenpaineen ja verensokerin mittausta. Kahvittelun ja jutustelun lomassa voi nauttia musiikkiesityksestä. Tilaisuus on maksuton.

Tapahtumassa myös tuodaan esille osaston ystävätoimintaa. Yksinäisyys on Suomessa suuri ongelma, ja Suomen Punainen Risti kouluttaa vapaaehtoisia ystäviksi yksinäisille. Pienikin vapaaehtoisen ystävän kanssa jaettu hetki voi tuoda lohtua ja iloa yksinäisen arkeen.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Myös Kemijärvellä etsitään lisää vapaaehtoisia ystäviä. Sellaiseksi pääsee käymällä kolmen tunnin mittaisen ystäväkurssin. Mitään erityistaitoja ei vaadita, riittää, että osaa kuunnella ja olla läsnä. Seuraava kurssi järjestetään keskiviikkona 28.2. kello 17-20 SPR Kemijärven osaston tiloissa paloasemalla osoitteessa Pelkosenniementie 23.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset ystavatoiminta.kemijarvi@gmail.com tai Eeva Flinkman p. 041 792 8917 (arkisin klo 18–20).

Ystävää itselle tai läheiselle voi hakea ottamalla yhteyttä ystävävälitykseen sähköpostitse ystavatoiminta.kemijarvi@gmail.com tai puhelimitse 041 792 8917 arkisin kello 18–20.

Lisää aiheesta

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä