Lainalistan avulla haet lainaa helposti ja turvallisesti

MAINOS - LAINALISTA.FI

Lainalista.fi auttaa sinua selviämään netin lainaviidakossa. Olitpa hakemassa asuntolainaa, autolainaa, kulutusluottoa, remonttilainaa tai yhdistelylainaa, Lainalistan avulla vertailet tai kilpailutat varmasti juuri sinulle sopivimman lainan.

Mikä tekee Lainalista.fi sivustosta muita lainavertailusivustoja paremman?

Lainalista tarjoaa kattavan lainavertailun, jossa on mukana pankkeja, rahoitusyhtiöitä sekä lainojen kilpailutuspalveluja. Vertailun avulla voit kätevästi vertailla eri lainapaikkojen korkotasoa, myönnettäviä lainasummia sekä tarjoalla olevia laina-aikoja.

Lainalistan listaukseen pääsevät ainoastaan luotettavat ja turvalliset toimijat. Teemme yhteistyötä ainoastaan sellaisten lainanantajien kanssa, joita valvoo AVI tai Finanssivalvonta.

Lainojen kilpailuttaminen suoraan Lainalistan avulla

Lainojen vertailu voi olla aikaa vievää puuhaa. Tämän takia Lainalista tarjoaa myös lainojen kilpailutusta suoraan. Yhden hakemuksen avulla tavoitat jopa 30 pankkia ja rahoituslaitosta, jotka tekevät sinulle lainatarjouksen.

Voit kilpailuttaa lainat Lainalistan avulla, jos täytät seuraavat ehdot:

● Olet vähintään 18-vuotias

● Kuukausitulosi ovat vähintään 1000 euroa

● Luottotietosi ovat kunnossa

Lähetä ilmainen hakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset jo muutamassa minuutissa. Voit vertailla sinulle myönnettyjä lainatarjouksia rauhassa ja valita niistä parhaan.

Hyväksyttyäsi parhaan lainatarjouksen, rahat siirretään tilillesi jopa samana päivänä. Voit myös jättää halutessasi nostamatta yhtäkään lainatarjousta.

Lainalistan kilpailutus ei siis sido sinua nostamaan lainaa, jos et ole tyytyväinen sinulle tarjottuun korkoon.

Voit kilpailuttaa lainat helposti tästä: https://lainalista.fi/lainahakemus/

Asuntolainan kilpailuttaminen Lainalistan avulla

Euribor-korkojen noustessa asuntolainojen kilpailuttaminen on yksi hyvä tapa saada helpotusta nouseviin korkomenoihin. Valitettavasti pankkien kilpailuttaminen on yleensä hyvin työläs prosessi, johon harvempi jaksaa ryhtyä.

Lainalistan listauksen avulla voit unohtaa työläät prosessit ja kilpailuttaa asuntolainan nopeasti ja helposti. Listasimme paikat, joista voit pyytää kilpailevat asuntolainatarjoukset netin välityksellä.

Lue lisää asuntolainoista täältä: https://lainalista.fi/asuntolaina/