LeviNYT tarjoaa paljon lukemista alueelle matkustavalle

LeviNYT on Levin alueen ajankohtaiset ja paikalliset sisällöt kokoava sivusto. Michele Murphy-Kaulaselle se tarjoaa yhdessä paikassa kaiken tarvittavan.

Minttu Murphy-Kaulasella on LeviNYT -sivusto jatkuvassa käytössä

Yleensä Mintuksi kutsuttu Michele Murphy-Kaulanen tunnetaan Jounin kaupan entisenä toimitusjohtajana, kauppiaan rouvana sekä tv-esiintyjänä. Naapuritunturissa Ylläksellä asuvalla Mintulla LeviNYT-sivusto on jatkuvassa käytössä ja hän kiittää sitä, että yhdeltä sivustolta löytyy kaikki tarvittava niin paikallisille kuin matkailijoille.

- Sivulta löytyy niin paikallisuutiset, tapahtumat kuin säätiedot. Se pitää myös ajan tasalla siitä, mitä kenellekin kuuluu, hän mainitsee.

Kovimmassa käytössä Mintulla on tapahtumatietosivu, myös ravintolatietoja hän etsii sieltä aktiivisesti.

- Sivustoa on myös tosi helppo käyttää, kun kaikki löytyy kätevästi omien otsikkojensa alta.

Minttu arvostaa myös sitä, että sivustolla pääsevät esiin myös paikallisten yrittäjien tarinat, joissa he pääsevät kertomaan esimerkiksi taustoja tarjoamiensa palveluiden takana.

On kiva, että myös yrityksen taakse pääsee näkemään ja yrittäjät saavat ääntään kuuluviin.

Matkaajille tarvittavaa tietoa

Matkailijoita sivu auttaa suunnittelemaan tulevaa reissua, pysymään ajan tasalla paikan päällä tai fiilistelemään mennyttä matkaa. Lomasta saa luotua helpommin elämyksellisen, kun ideoita tekemiseen voi hakea ajoissa. Tapahtumatiedoista löytyvät helposti niin urheilutilaisuudet kuin keikat ja konsertit.

Sivustolta voi lukea esimerkiksi hiihtokeskusten lumitilanteesta, uusimmista ravintoloista ja urheilutapahtumien annista.

Matkailijoille tärkeää on myös, että sivustolle tuotetaan laadukasta paikallista sisältöä, joka avaa tarkemmin esimerkiksi ajankohtaisia asioita ja uutisia. Sivustolta voi lukea esimerkiksi hiihtokeskusten lumitilanteesta, uusimmista ravintoloista ja urheilutapahtumien annista. Moni artikkeli antaa myös pieniä sisäpiirin vinkkejä, joihin matkailijan voi olla muuten vaikeaa päästä käsiksi.

LeviNYT ilmestyy myös paperilehtenä, jonka voi napata mukaansa luettavaksi loman aikana. Netistä voi selata myös näköislehteä paikasta riippumatta. Osan jutuista voi lukea myös englanniksi, joten sivusto palvelee myös kansainvälisiä reissaajia.

Mintun mukaan sivusto ei kaipaa mitään lisää, eikä sitä voisi nykyisestä parantaa.

- Kaikki tarvittava on paikallaan jo nyt, hän summaa.