Paikallisuutiset

Neve ostaa Kemijärven ja Sallan valokuituverkot Koillisnetiltä

Kauppa ei edellytä toimenpiteitä Kemijärven ja Sallan valokuituverkkojen nykyisiltä asiakkailta. Palvelut sekä sopimukset jatkuvat normaalisti. Koillisnet keskittää resurssinsa Kuusamon ja Rukan alueiden valokuituverkkojen kehittämiseen.

Valokuitukaapelia asennetaan. Kuvituskuva.

Neve-konserniin kuuluva Napapiirin Kuituverkot Oy on ostanut Kemijärven ja Sallan valokuituverkot Koillisnet Oy:ltä 6. kesäkuuta 2023.

Muutos ei edellytä toimenpiteitä Kemijärven ja Sallan valokuituverkkojen nykyisille asiakkaille ja palvelut sekä sopimukset jatkuvat normaalisti. Uudet valokuitutilaukset tehdään osoitteessa www.neve.fi.

Asiakaspalvelu ja laskutus säilyvät Koillisnetillä toistaiseksi ja Neve tiedottaa tulevista muutoksista kesän aikana.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kaupalla Napapiirin Kuituverkot vahvistaa markkina-asemaansa Kemijärvellä ja Sallassa. Napapiirin kuituverkkojen toinen omistaja Koillis-Lapin sähkö Oy on tyytyväinen valokuituverkon laajentumiseen omalla toiminta-alueellaan.

Neven toimitusjohtaja Kristian Gullstenin mukaan investointi Kemijärven ja Sallan valokuituverkkoihin vahvistaa entisestään yhtiön asemaa lappilaisena valokuitutoimijana alueella.

Koillisnet puolestaan haluaa keskittää resurssinsa Kuusamon ja Rukan alueiden valokuituverkkojen kehittämiseen.

“Olen hyvin tyytyväinen, että Kemijärven ja Sallan valokuituverkkojen kehittäjäksi löytyi osaava alueellinen toimija”, sanoo Koillisnetin toimitusjohtaja Jani Moilanen tiedotteessa.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä