Paikallisuutiset

Nyt testataan todellinen tv-tietämys Taivaan tulet -visassa: vastaa sarjaa koskeviin kysymyksiin

Kuvassa poliisi Rauni Väänänen (Ria Kataja) ja lääkäri Erkki Viherkoski (Juha Veijonen) saavat dramaattiset puhelut uudenvuoden aattona. Kuva: Arto Liiti / Yle Kuvapalvelu. Kuva: Arto Liiti

Taivaan tulet -televisiosarja nauttii edelleen suurta suosiota.

Kemijärvelle sijoittuva Taivaan tulet (2007–2014) on saanut menneenä syksynä ansaitun uusintakierroksen Ylen kanavilla ja Areenassa.

Kari Väänäsen Yleisradiolle luoma sarja nautti suurta suosiota 2000-luvun ja 2010-luvun taitteessa. Sen yksittäiset jaksot keräsivät parhaimmillaan noin miljoona katsojaa. Sarja nosti Kemijärven mainetta valtakunnallisella tasolla saman aikaan, kun paikkakunta kohtasi vastoinkäymisiä muun muassa sellutehtaan sulkemisen takia.

Taivaan tulet -televisiosarjan kuvaukset käynnissä Kemijärven keskustan uimarannalla. Neljän kopla taas vauhdissa. Yle on julkaissut syksyllä sarjan nähtäväksi Yle Areenaan ja esittänyt sitä uusintoina televisiossa. Kuva: Erkki Hautala / Koti-Lapin arkisto

Nyt Koti-Lapin televisiotoimitus on koonnut kulttisarjasta 20 + 1 kysymyksen tietovisan, jolla voit koetella älynystyröitäsi.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Myös Yleisradiolta löytyy verkkosivuiltaan Taivaan tulet -visa, mutta paikallisena mediana meidän oli toki pantava paremmaksi ja nostimme hieman vaatimustasoa.

Onpa joukossa muutama sellainenkin kysymys, johon tietää hieman todennäköisemmin vastauksen, jos on viihtynyt Taivaan tulien maisemissa Kemijärvellä.

Testaa tietosi Taivaan tulista:

Lisää aiheesta

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä