Uusi lainapalvelu: Vippi.org

Lainan hakemisen ei tarvitse olla enää vaikeaa. Uusi kotimainen lainapalvelu Vippi.org mahdollistaa lainan hakemisen netissä aiempaa nopeammin. Kuka tahansa täysi-ikäinen suomalainen voi saada palvelusta lainaa 1 000 eurosta 60 000 euroon saakka. Lainanhakuprosessi on tehty erittäin helpoksi ja lainapäätöksen saa välittömästi lainahakemusten innovatiivisen ja automaattisen käsittelyn ansiosta.

Lainaa erilaisiin tarpeisiin

Vippi.orgista on mahdollista saada lainarahaa moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin. Matalakorkoinen vippi voi auttaa toteuttamaan esimerkiksi kylpyhuoneremontin tai kesälomamatkan ilman, että se rasittaa kotitalouden budjettia liikaa. Koska palvelusta voi hakea lainaa jopa 60 000 euroa, voi lainan käyttää myös esimerkiksi uuden auton ostoon.

Palvelun kautta voi saada kulutusluoton, pikavipin tai joustoluoton jopa saman vuorokauden aikana. Rahan voi tyypillisesti käyttää vapaasti niin kuin itse parhaimmaksi näkee. Eläkeläiset ottavat pikalainan usein maksaakseen esimerkiksi yllättäviä lääkärikäyntiä, keski-ikäiset käyttävät pikalainaa usein esimerkiksi kodin remontointiin ja nuoret puolestaan viihteeseen ja elektroniikkaan. Nopeasti saatava vippi voi auttaa maksamaan myös kaikki laskut pois ajallaan ennen maksuajan umpeutumista.

Kuka voi käyttää palvelua?

Lainapalvelu Vippi.org on nykyaikainen alusta, joka on tarkoitettu täysi-ikäisille Suomessa vakituisesti asuville henkilöille. Hakijalla tulee olla säännöllisiä ansio- tai eläketuloja ja luottotiedoissa ei saa olla aktiivisia merkintöjä. Koska lainahakemuksen lähettäminen on maksutonta, voi lainaa koittaa hakea myös silloin, kun ei ole varma täyttyvätkö ehdot omalta kohdalta.

Jotta koko lainanhakuprosessi onnistuu, pitää asiakkaalla olla myös puhelinnumero sekä pankkitunnukset. Lainasopimuksen allekirjoitukseen käytetään digitaalista allekirjoitusta, eli asiakas kuittaa lainasopimuksen omilla pankkitunnuksillaan. Samanlainen sähköinen kirjautuminen on käytössä monissa julkishallinnon sähköisissä palveluissa.

Miten lainaa haetaan?

Vippi.org on uudenlainen digitaalinen palvelu, jota kautta lainaa voi saada heti täyttämällä lainahakemuksen. Lainahakemuksessa kysytään hakijan nimi, osoite, puhelinnumero, sähköposti, henkilötunnus, työsuhteen muoto, asumismuoto, siviilisääty, mahdollisen yhteishakijan tiedot sekä tiedot hakijan nykyisistä lainoista ja luottokorteista.

Vaikka lainahakemuksessa on monta kohtaa, ei sen täyttämisessä kulu kuin noin 5 minuuttia. Lainahakemuksen jälkeen asiakas voi odottaa saavansa lainapäätöksen muutamissa minuuteissa, kuten myös eri pankkien ja rahoitusyhtiöiden lainatarjouksia.

Palvelu ei ainoastaan hae asiakkaalle lainatarjouksia, vaan se kilpailuttaa eri pankkien ja rahoitusyhtiöiden lainat asiakkaan puolesta. Se toimii siis pankkien ja asiakkaiden välikätenä tarjoten asiakkaille keinon saada mahdollisimman edullista lainaa nopeasti.

Ilman takaajaa ja vakuuksia

Yksi Vippi.orgin vahvuuksista on, että lainaa on mahdollista saada ilman takaajaa ja vakuuksia. Tältäkin osin lainan hakeminen on tehty asiakkaalle mahdollisimman helpoksi ja nopeaksi.

Kun lainaa on mahdollista saada ilman vakuuksia, lainan hakeminen on riskittömämpää. Mikäli lainassa olisi vakuus, kuten asiakkaan asunto tai auto, lainanantaja voisi periä tämän, jos asiakkaalla ei ole varaa maksaa lainaa takaisin sovitussa aikataulussa. Koska ihmiset ovat nykyisin hyvin varovaisia omien rahojensa suhteen, myös takaajan löytäminen lainalle voi osoittautua usein luultua vaikeammaksi.

Säästä aikaa ja vaivaa

Vippi.org on ennen kaikkea sellaisen lainanhakijan valinta, joka haluaa löytää mahdollisimman edullisen lainan. Palvelun avulla on siis mahdollista kilpailuttaa lukuisten eri lainanantajien tarjoukset hetkessä. Palvelu tekee yhteistyötä vain sellaisten luotonantajien kanssa, jotka toimivat Suomen Finanssivalvonnan valvonnan piirissä. Näin ollen asiakas voi luottaa siihen, että lainaa saa turvallisesti ja ilman harhaanjohtavaa markkinointia.

Paitsi että palvelu auttaa säästämään rahaa, sen avulla on mahdollista säästää paljon myös aikaa ja vaivaa. Eri luotonmyöntäjien tarjousten läpikäyminen laskimen kanssa on suurempi homma, kuin miltä se voi kuulostaakaan. Eri yhtiöiden tarjousten vertailu voi muutenkin osoittautua hankalaksi erilaisten lainaehtojen vuoksi. Palvelun käyttö sopii hyvin siis myös kiireellisille ja vapaa-aikaansa arvostaville ihmisille.

Tutustu lainaehtoihin ja harkitse kaksi kertaa

Lainaa ei pidä koskaan ottaa hätiköidysti, koska laina on myös maksettava takaisin maksusuunnitelman mukaisesti. On hyvä pohtia aina kaksi kertaa, että oma taloudellinen tilanne kestää lainan ottamisen ja sen takaisinmaksun.

Lainaehdot on aina syytä lukea huolella ennen lainasopimuksen hyväksymistä, jotta on varmasti perillä kaikista lainaan liittyvistä kuluista. Vippi.orgissa lainaan liittyvät kulut on esitelty selkeästi ja asiakkaan on aina helppo tutustua lainaehtoihin. Palvelu on tehnyt lainan hakemisesta siis aiempaa helpompaa ja turvallisempaa.