Yhdistämällä osamaksut ja kulutusluotot yhdistelylainaksi voit säästää yllättävän paljon rahaa

Toisinaan täytyy tehdä hankintoja lainarahalla tai osamaksulla. Pitää ostaa uudet renkaat autoon tai hankkia uusi puhelin hajonneen tilalle. Eteen saattaa tulla myös esimerkiksi yllättäviä lääkärikuluja, jotka vaativat ylimääräistä rahaa. Säästöt eivät välttämättä riitä kaikkiin hankintoihin, eikä säästötilin tyhjentäminen toisaalta ehkä ole edes järkevää.

Yllättäviä menoja voi tulla eteen useita, joten helposti käy niin, että pieniä lainoja ja osamaksuja kertyy monta. Lainoista maksetaan aina lyhennyksen lisäksi myös korkoja ja kuluja. Joka kuukausi voi siis kulua yllättävän paljon rahaa pelkästään korkoihin ja kuluihin, kun lyhennettäviä lainoja on monta. Tällaisessa tilanteessa voi ottaa avuksi yhdistelylainan. Kun lainat yhdistetään, rahaa ei enää kulu niin paljon lainojen korkoihin.

Rahan säästäminen on aina järkevää, mutta erityisen paljon hyötyä siitä on nyt, kun kaikki kustannukset ovat nousseet. Etenkin sähkön hinnan nousu vaikuttaa suuresti kotitalouksien arkeen tulevana talvena. Sähkön hinta on ollut tänä vuonna ennätyksellisen korkealla, eikä se todennäköisesti laske lähitulevaisuudessa.

Millainen laina on yhdistelylaina?

Yhdistelylaina on vakuudeton, lainojen yhdistämiseen tarkoitettu laina. Tällaista lainaa varten ei tarvita ollenkaan vakuuksia eikä takaajia. Sitä voi siis saada sellainenkin henkilö, jolla ei ole vakuudeksi kelpaavaa omaisuutta kuten omistusasuntoa tai omaa metsää.

Yhdistelylaina toimii lyhyesti sanottuna siten, että haet sen kokoisen lainan, joka kattaa kaikki olemassa olevat lainat ja kulutusluotot. Kun saat yhdistelylainan tilillesi, maksat rahoilla kaikki muut pienet lainat pois. Näin sinulle jää vain yksi laina.

Voit tasapainottaa talouttasi yhdistelylainalla. Sen avulla saat säästettyä rahaa ja lisäksi stressi lievittyy, kun ei tarvitse enää huolehtia monesta lainasta, vaan vastuullasi on ainoastaan yksi laina. Pysyt helposti kärryillä sen suhteen, minkä verran velkaa on vielä jäljellä. Ja mikä parasta, saat säästöä joka kuukausi, kun huolenasi on vain yhden lainan kulut ja korot.

Yhdistelylainan edut

• Voit säästää huomattavia summia rahaa joka kuukausi.

• Tiedät aina, minkä verran lainaa on vielä jäljellä.

• Vakuuksia tai takaajia ei tarvita.

• Lainaa on helppo hakea.

• Lainat on helppo kilpailuttaa.

Lainojen yhdistäminen on helppoa

Lainojen yhdistäminen onnistuu nopeasti lainavertailupalvelu Nordic Bankin avulla. Voit yhdistää kulutusluotot, osamaksut, luottokorttilainan ja muut vastaavat pienet lainat. Nordic Bankin palvelussa voit saada useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella. Maksimoi säästöt kilpailuttamalla yhdistelylainat.

Lainojen yhdistämisessä on viisi vaihetta:

1. Laske kaikkien lainojen vielä maksamatta olevat summat yhteen. Apuna kannattaa käyttää Nordic Bankin lainalaskuria yhdistelylainoille .

2. Täytä ilmainen lainahakemus Nordic Bankin sivuilla. Nordic Bank välittää hakemuksesi yli 30 pankille ja rahoitusyhtiölle.

3. Kaikki lainatarjoukset tulevat sähköpostiisi. Vertaile lainatarjouksia. Kiinnitä lainojen vertailussa huomiota erityisesti lainan todelliseen vuosikorkoon, joka pitää sisällään kaikki lainanhoitokustannukset. Saat ensimmäiset lainatarjoukset tavallisesti jo parissa minuutissa.

4. Hyväksy paras lainatarjous verkkopankkitunnuksillasi. Saat rahat tilillesi yhden työpäivän kuluessa, yleensä jo samana arkipäivänä.

5. Maksa rahoilla pois kaikki muut lainat, osamaksut ja luotot.

Tällä tavalla sinulle jää maksettavaksi vain yksi kilpailutettu, edullinen yhdistelylaina.

Kilpailuta lainat Nordic Bankissa

Yhdistelylainojen kilpailutus Nordic Bankissa on helppoa ja nopeaa. Yhdellä ilmaisella hakemuksella tavoitat jopa yli 30 rahoituslaitosta. Pienin mahdollinen lainasumma on 500 euroa ja suurin 70 000 euroa. Takaisinmaksuaika on 1–15 vuotta.

Voit hakea lainaa, jos olet täysi-ikäinen ja sinulla on puhtaat luottotiedot sekä säännölliset tulot. Voit hakea lainaa myös yhdessä toisen henkilön kanssa. Rinnakkaishakijan kanssa voitte saada suuremman lainasumman ja matalamman koron.

Lainanhakuprosessi tapahtuu netissä alusta loppuun saakka. Hakemus täytetään Nordic Bankin nettisivuilla . Tarjoukset lähetetään sähköpostitse. Yleensä niitä alkaa tulla jo muutamissa minuuteissa. Tarjouksia voi tarkastella myös kirjautumalla Nordic Bankin verkkopalveluun, jossa tarjoukset järjestyvät koron mukaan. Tämä tekee lainojen vertailusta vielä entistä helpompaa.

Tavallisesti ainakin osa tarjouksista on voimassa monta viikkoa, eli saat tutustua niihin aivan rauhassa. Valitse tarjousten joukosta sinulle sopivin vaihtoehto ja hyväksy tarjous. Tämän jälkeen saat rahat tilillesi yhden työpäivän kuluessa. Pääset nopeasti maksamaan pois kaikki muut lainasi ja sinulle jää vain yksi kilpailutettu yhdistelylaina.

Yhdistelylainalla voit saada omat talousasiasi kuntoon omin avuin. Jos koet tarvitsevasi apua ja neuvontaa raha-asioissa, ota yhteyttä Oikeusaputoimiston talous- ja velkaneuvontaan tai Takuusäätiöön . Molemmilta tahoilta saa apua ja vinkkejä kaikenlaisissa talous- ja velka-asioissa. Neuvonta on maksutonta.