Kotimaa

Kristillisdemokraattien Lapin piiri esittää kemijärveläistä puolueen varapuheenjohtajaksi

Kemijärveläinen Pirkka Aalto on puolueen varapuheenjohtaja kaudella 2021– 2023. Timo Alaräisästä esitetään puoluekokouksessa tehtävään.

Kristillisdemokraattien Lapin piiri päätti esittää Timo Alaräisästä Kemijärveltä puolueen varapuheenjohtajaksi kesän puoluekokouksessa, joka pidetään Joensuussa 26.–.27. elokuuta. Piiri perustelee esitystä Räisäsen vankalla sosiaali- ja terveysalan tuntemuksella.

– Varapuheenjohtajana Timo Alaräisänen toisi puoluejohtoon kovasti sote-alan osaamista, mikä on hyvin tarpeen nykyisessä yhteiskunnallisessa tilanteessa, piirin tiedotteessa todetaan.

Räisänen valittiin Lapin hyvinvointialueen valtuustoon 2022 suurella äänimäärällä; hän sai kuudenneksi eniten ääniä kaikista Lapin ehdokkaista. Räisäsellä on pitkä työura sosiaali- ja terveysalalta. Koulutukseltaan hän on hammaslääkäri. Hän hoiti Kemijärvellä ylihammaslääkärin virka vuodesta 1986 tämän vuoden kevääseen, jolloin hän jäi eläkkeelle. Räisänen oli mukana sote-uudistuksen valmistelussa alusta alkaen eli 15 vuotta.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kemijärveläinen Pirkka Aalto on tällä hetkellä Suomen Kristillisdemokraattien varapuheenjohtaja. Hänet valittiin tehtävään vuonna 2021 kaudelle 2021–2023.

Lisää aiheesta

Ilmoita asiavirheestä